Selecteer een pagina

Lunch of Diner.
Bij ons kun je heerlijk eten!

 

Gastvrijheid staat bij ons hoog in ’t vaandel en wij nodigen je dan ook van harte uit in ons café-restaurant te Nieuwkoop. Onze chef serveert de lekkerste gerechten voor een scherpe prijs. Bij ons kan je met vrienden en familie gezellig uit eten en voel jij je direct thuis.

De menukaart van ’t Vliegend Paard is toegankelijk voor iedereen. Van een klassieker als “saté van varkenshaas” tot de moderne boneless “rib roast”. Zo is er voor ieder wat wils. Van woensdag tot en met zondag ben je van harte welkom voor de lunch vanaf 11.00 uur. Van 17.00 tot 21.00 uur kun je bij ons de lekkerste gerechten van de dinerkaart bestellen.

Variatie in het menu

Wij proberen onze menukaart geregeld te wisselen. Daarnaast hebben we buiten de kaart om ook bijna altijd een specialiteit of een gerecht passend bij het seizoen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de heerlijke mosselpannetjes als de tijd daar voor is, wildgerechten in de herfst en in april/mei bereiden we met liefde het gewilde “Witte Goud”

Terras met aanlegsteiger

Nieuwkoop is omringd met prachtige natuur en zo ook ons terras. Het terras grenst aan een schitterend stukje wandelgebied. Via de aanlegsteiger vaar je binnen enkele minuten naar de Nieuwkoopse Plassen of de Noordeinderplas. Ben je toevallig in de buurt met jouw boot en heb je trek in een kopje koffie, iets te eten of een borrel? Leg bij ons achter eenvoudig jouw boot aan.

Vind ons op

Dorpsstraat 62  |  2421 BB Nieuwkoop
0172 57 11 18 | info@vliegendpaardnieuwkoop.nl

Maandag en dinsdag: Gesloten
(m.u.v. feestdagen)
Woensdag t/m vrijdag: 11:00 - 22:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 23:00 uur
Zondag: 12:00 - 22:00 uur

Dorpsstraat 62
2421 BB Nieuwkoop

Maandag en dinsdag:
Gesloten (m.u.v. feestdagen)
Woensdag t/m vrijdag:
11:00 - 22:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 23:00 uur
Zondag:
12:00 - 22:00 uur

Reserveren

Een tafel reserveren? Gezellig! Bel je ons op onderstaand telefoonnummer? (bereikbaar tijdens openingstijden)

Online reserveren kan natuurlijk ook. U bent weer van harte welkom. Een reservering plaatsen doe je gemakkelijk en snel via onderstaand formulier.

* Bij een reservering voor dezelfde dag  nog kunt u het beste even  telefonisch contact opnemen.

Reserveren binnen is momenteel verplicht, reserveren buiten is gewenst. *Wilt u bij de reservering aangeven waar uw gezelschap uit bestaat zodat wij rekening kunnen houden met de indeling. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM.